We don’t believe that architects should design far from the construction site—especially when its context is remarkable and needs to be considered. Still the client for this conceptual project was so persistent to see our approach that we just couldn't refuse and gave the content’s program a shot. The J house is a small summer house on the beach of the Okanagan lake in Canada, with edgeless pool on the side. The privacy requirements of the client made us look for a boundary archetype which could block a normal view direction and free a neighboring one to the south. That's how we came up with the wall—concerning the slope and supporting the terrain contour lines, but also landing on the already built sustaining block at the place. The resulting system speaks of solid and thick brick walls but they are actually voids from within for low pieces of furniture in the interior. Mind the outer staircase: it needs some attention when climbing but it surely buys open space.